logo

HVA KOSTER EN TATOVERING?

Utrolig mange kontakter oss for å høre hva tatoveringen de ønsker vil koste før de bestiller time. Det er desidert det mest stilte spørsmålet fra dere. Vi skal prøve å forklare så godt som mulig hvordan vi setter en pris på en tatovering, og hvorfor du ikke alltid kan få en fast pris før du bestiller time.

Alle forespørslene vi får igjennom nettsiden, telefon eller direkte over disk går igjennom en resepsjonist, ikke en tatovør. Alle våre artister er opptatte med å tatovere kunder hele dagen, og har dessverre ikke tid til å svare på alle forespørslene.

Minstepris

En minstepris er start-prisen, dvs kostnaden for å sette seg i tattoo-stolen og få rigget opp utstyret som skal brukes. Tatoverer vi en liten svart prikk, vil dette koste det samme som minsteprisen. Tatoverer vi et 3×3 cm rødt hjerte må vi legge på litt på prisen, da vi må bruke flere typer nåler, flere farger og litt mer av forbruks-materialer. Vi bruker kun utstyr av høyeste kvalitet, og dette beregnes inn i prisen.

Faste priser

Våre tatovører sier noen ganger en fast pris før du tatoveres, men dette kan vi ikke si før du skal tatoveres, før tatovøren vet akkurat hva du skal ha. Det blir da vurdert en verdi utifra størrelse, plassering, design og detaljnivå. Her prøver vi å finne en pris som er rettferdig for både deg som kunde og vår tatovør. Men dette gjelder da kun for små tatoveringer og medium tatoveringer som lages på noen timer, og ikke større prosjekter som går over flere sessions.

Session priser

En session er vanligvis en halv eller hel dag, og mange av våre tatovører har en ca fastpris per hel dag session. Som regel har en session en minstepris, men blir til slutt beregnet ut ifra antall timer tatovert, og tid brukt til planlegging av design, forberedelser og tatovering.

Så hva koster en sleeve? 

En sleeve er som regel en hel arm tatovert fra håndledd til og med skulder-kula, men en sleeve kan være mye forskjellig.

  • Noen ønsker noen enkle motiver i svarthvitt her og der som etterhvert fylles opp til en sleeve. Andre vil ha en nøye planlagt fullstappet fargelagt sleeve fra hånda helt opp til halsen og ut til ryggraden, som kanskje t.o.m skal dekke over noen gamle tatoveringer i samme slengen.
  • Noen mennesker har en liten, slank arm, mens andre er større og fyldigere. Prisen vil da variere kraftig.
  • Noen mennesker har utrolig mottakelig hud, og gror veldig bra og raskt, mens andre kan ha hud som er mer motstandsdyktig, og dermed forsøke å støte vekk blekket, da tar hele prosessen lenger tid.

Så svaret på spørsmålet er: En sleeve kan fint koste et sted mellom 15.000 og 100.000 helt avhengig av hva slags stil du er ute etter.

UTFORSK MAGASINET