logo

HVA KOSTER EN SLEEVE?

En sleeve er en tatovering som starter fra handleddet og går helt opp til toppen av skulderen, akkurat som på armen på en shorte. Derav navnet en sleeve.

Den kan bestå av feks flere store motiver over hele armen eller mange små. Det kan være massive motiver eller mere luftige og minimalistiske motiver.

Et knippe forskjellige slever i forskjellig stilart og størrelse

Stilart

Man kan lage sleeves i det aller fleste stiler innenfor tatovering. Noen stilarter består av enkle streker, mens andre må kanskje fargelegge hele armen. Så det kommer an på hva er det man ønsker seg! Det lureste er å undersøke artistene, slik at du kan finne den artisten som lager stilen du er ute etter.

 Noen vil ha kanskje ha mange enkle motiver spredd utover hele armen, andre vil kanskje ha noe massivt og fargerikt eller noe minimalistisk.

Farger eller svart/hvitt

Farger tar som oftes lengre tid enn feks svart/hvitt. Med farger så må hele områder fargelegges, mens med svart/hvitt så spiller man mer på kontrastene i huden, og det er mindre områder som skal «fylles». Men dette kommer an på design.

Størrelse på din arm

Har du større armer så er det et mye større område som må tatoveres og det vil kreve mere tid enn om man har tynne armer.

Designet på sleeven din

Det er først når vi har et designutkast vi kan begynne å tenke på hvor mange sessions man vil trenge og hva det kan koste. Jo mere detaljer det er i et design jo lengre tid vil det ta og tatoverer.

Så hva koster det?

Prisen på en sleeve kommer helt an på alle de punktene ovenfor. Derfor kan prisen variere fra 15 000kr til 100 000kr. Ønsker du et prisanslag kan du booke en konsultasjon den artisten som gjør stilen du er ute etter. Når dere har planlagt ca design, så kan man få et ca estimat. Men som sagt dette kan forandre seg etter tidsbruk, størrelse, detaljnivå, stil, artist etc.

UTFORSK MAGASINET