Hva koster en sleeve?

En sleeve er en tatovering som starter fra handleddet og går helt opp til toppen av skulderen, akkurat som på armen på en shorte. Derav navnet en sleeve.

Den kan bestå av feks flere store motiver over hele armen eller mange små. Det kan være massive motiver eller mere luftige og minimalistiske motiver.

Stilart

Man kan lage sleeves i det aller fleste stiler innefor tatovering. Noen stilarter består feks av enkle streker mens andre må kanskje fargelegge hele armen. Så det kommer ann på hva er det man ønsker seg?

 

Noen vil ha kanskje ha mange enkle motiver spredd utover hele armen, andre vil kanskje ha noe massivt og fargerikt eller noe minimalsitisk.

Farger eller svart/hvitt.

Farger tar som oftes lengre tid enn feks svart/hvitt. Med farger så må hele områder fargelegges, mens med svart/hvitt så skyggelegges det mer i noen stiler. Noen stiler har også kanskje bare et omriss av blomster på hele armen.

Størrelse på din arm

Har du massive armen så er det et mye større område som må tatoveres og det vil kreve mere tid enn om man har tynne armer.

Designet på sleeven din

Det er først når vi har et designutkast vi kan begynne å tenke på hvor mange sessions man vil trenge og hva det kan koste. Jo mere detaljer det er i et design jo lengre tid vil det ta og tatoverer.

Så hva koster det?

Ja det kommer jo helt ann på alle de punktene ovenfor så alt fra 15-70.000,-