Attitude Tattoo Studio
Pilestredet 47A
0350 Oslo, Norway

+47 222 01 313

Man - Ons: 10.00 - 17.00
Torsdag: 10.00 - 20.00
Fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: Stengt

Miguel Angelo

Miguel Angelo

TATTOO ARTIST

Miguel er en herlig, kreativ og sprudlende artist. Han kan gjøre større svart hvitt prosjekter, eller små minimalistiske detaljerte tatoveringer, og jobber strekker seg alltid for å gi kunden det optimale resultatet.

CAMILLA DAHL

CAMILLA DAHL

TATTOO ARTIST

Camilla er en sprudlende trønder som jobber med alt i fra old school til svarthvitt semi-realisme. Hun vil veldig gjerne spesialisere seg i svarthvitt, og liker aller best å jobbe med større prosjekter.

Electric Linda

Electric Linda

TATTOO ARTIST

Permittert til høsten 2020. Spesialiserer seg på fotorealisme og cover-ups i farger. Grunnlegger av Attitude Tattoo Studio, og en artist med et av de største navnene innen bransjen. Kjent for hennes realisme og coverups. Vunnet over 50 priser verden rundt, og tatovert kjendiser som Stian Blipp, Madcon, Vinni, Hank Von Helvete og Mac Miller.

Kenn Skogli

Kenn Skogli

TATTOO ARTIST

Spesialiserer seg på svart/hvitt fotorealisme. Han er også glad i geometriske tvister. Han er egentlig fra Trysil, og begynte å tatovere i 2015. Hans kunst er forbløffende, og vi gleder oss alltid til å se hva han lager neste gang.

Miriam Andrea

Miriam Andrea

TATTOO ARTIST

Spesialiserer seg på linework, og dotwork. Opprinnelig fra Kristiansand, før hun flyttet til hovedstaden og begynte hos oss i 2016. Dronningen av mandala og blomster. Du vil alltid se henne løpe rundt som en lydløs ninja i studioet med ipad i handa. Supersolstråle som bruker all sin tid på å tegne custom design til kundene sine.

Jonathan Herrera

Jonathan Herrera

TATTOO ARTIST

Spesialiserer seg på svart/hvitt realisme og semi realisme. Han er vår latino sørlending fra Kristiansand, og begynte å jobbe hos oss våren 2018. Han har et stort øye for detaljer og strekker seg alltid langt for å lage fete designs akkurat for deg.

Rosa Helena

Rosa Helena

TATTOO ARTIST

Rosa er en skjønn jente som er ny hos oss ifra november. Sprudlende jente som gjør alt fra kule smågreier til større svarthvitt realistiske prosjekter. Superkreativ!

Piotr Mazur

Piotr Mazur

TATTOO ARTIST

Spesialiserer seg på blackwork og nydelige linjer. Han er fra Warsawa, Polen, og har tatovert siden 2016. Han er en artist som reiser mye rundt og har alltid en kul historie på lager. Piotr er superkreativ og lager noen av de kuleste tegningene.

Esteban Veliz

Esteban Veliz

TATTOO ARTIST

Spesialiserer seg på custom skrift, linework og fineline. Han er helt rå på single needle! Esteban er vår andre latino sørlending, og han har tatovert siden 2016. Hans catch frase er «ferdig da» og vi har aldri sett han uten et smil om munnen.

Frank Holm

Frank Holm

TATTOO ARTIST

Frank er en skikkelig blidgutt. Han spesialiserer seg på linework, og er veldig glad i pirkearbeid. Frank startet som lærling hos oss i mars 2017. Han har en arbeidsmoral som mange bør se opp til.

Madeleine Forcey

Madeleine Forcey

LÆRLING

Madeleine er lærling med ønsket spesialisering innen fargerealisme, fantasy. Hun er også fantastisk flink med linjer. Hun ble vår lærling sommeren 2018 og pendler helt fra Horten. Hun er en ultra-kunstner, både på papir og digitalt. Hun er studioets solstråle og data ekspert.

Synøve Rex

Synøve Rex

DAGLIG LEDER

Det er Synøve som styrer skuta til daglig. Det er hun du stort sett møter når du besøker oss, og det er hun som svarer på alt av eposter og telefoner.

Dina Mathilde

Dina Mathilde

ASSISTERENDE DAGLIG LEDER

Dina Mathilde er vår assisterende daglig leder fra vakre Gudbrandsdalen, og sitter sammen med Synøve i resepsjonen. Hun svarer på hendvendelser, tar telefonen, jobber med sosiale medier og vår YouTube kanal som snart blir proppfull av masse gøy!

MINA SIMENSEN

MINA SIMENSEN

TATTOO ARTIST

Mina er en supersøt jente fra Nittedal. Hun begynner hos oss i starten av desember. Mina vil gjerne spesialisere seg i realisme og blackwork, og hun lager så mye fete designs! Hun liker best å jobbe med detaljrike svarthvitt designs med masse kontraster og volum. Vi gleder oss så til å se hva hun skal gjøre her i studio vårt!

LINE HERUD

LINE HERUD

RESEPSJONIST

Line er vår flinke lørdagshjelp i resepsjonen. Hun har alltid et smil om munnen og hjelper deg gjerne om du stikker hodet innom en lørdag:-)

artists

KARRIERE

ØNSKER DU Å JOINE TEAMET?

SE LEDIGE STILLINGER