logo

WHAT DOES A TATTOO COST?

Hva koster tatovering? Pris på den? Hva er startprisen? Hva er minsteprisen?

Vi skal prøve å forklare så godt som mulig hvordan vi setter en pris på en tatovering.

Husk at alt av forespørsler som kommer inn til oss besvarers kun av resepsjonen og vi kan alltid oppgi et estimat utifra den informasjonen du har sendt inn til oss, helt kostnadsfritt.

Vil du vite hva din neste tatovering kan koste? SEND OSS DIN FORESPØRSEL HER

Hva koster en tatovering? Her skal vi gå over noen punkter.

MINSTEPRISEN

Minsteprisen vil variere fra studio til studio, og blant tatovører generelt. Det er veldig mange som er opptatt hva minsteprisen er hos de forskjellige, men det sier jo ingenting om hva den totale summen du må betale for akkurat din tatovering? Samt det ikke er noe som er veldig smått, da kan det ende på minsteprisen. Spør oss gjerne hva prisen kommer på sånn at det ikke blir noen overraskelser.

Tatoverer vi en liten svart prikk, vil dette koste det samme som minsteprisen. Tatoverer vi et 3×3 cm rødt hjerte må vi legge på litt på prisen, da vi må bruke flere typer nåler, flere farger og mer av forbruksmaterialer. Vi bruker kun utstyr av høyeste kvalitet, og alt er engangsutstyr og dette er beregnet inn i prisen.

Husk vi kan enkelt gi deg et rask svar på pris hvis du sender inn en forespørsel her: SEND A REQUEST

LÆRLINGER

Det kan ofte lønne seg å gå til en lærling hvis du ønsker å tatovere et enklere motiv. Vi lar ingen av lærlingene våre tatovere på hud før vi ser at de er klare for det. Minsteprisene ser slik ut.

  • 500,- for de som akkurat har startet å tatovere.
  • 800,- for de med flere måneders erfaring og solid arbeid.
  • 1200,- for de med over 6 måneders erfaring og solid arbeid.

Attitude tattoo studio lærling
En av våre lærlinger, Maren. Bilde fra 2022.

Spør oss gjerne om vi har lærlinger hvis du ønsker deg det.

TATOVØRER

De alle har minstepris på 1500,-

FASTE PRIS

Våre tatovører gir som regel et prisestimat basert på forespørselen din før timen. Det blir da vurdert en verdi utifra størrelse, plassering, design og detaljnivå. Her prøver vi å finne en pris som er rettferdig for både deg som kunde og vår tatovør. Endelig pris blir gitt når tatoveringen er fullført. Dette gjelder kun små og medium tatoveringer som lages på noen timer, og ikke større prosjekter som går over flere sessions.

TIMEPRISER

De fleste hos oss ligger på 1500,- i timen ved større prosjekter som krever mer en full dag.

SESSION PRISER

En session er vanligvis en halv eller hel dag, og mange av våre tatovører har en ca fastpris per heldags-session. Som regel har en session en minstepris, men blir til slutt beregnet ut ifra antall timer tatovert, og tid brukt til planlegging av design, forberedelser og tatovering.

HVA KOSTER SLEEVEN?

En sleeve er som regel en hel arm tatovert fra håndledd til og med skulderkula

  • Noen ønsker enkle motiver litt her og der som etterhvert fylles opp til en sleeve. Andre vil ha en nøye planlagt fullstappet fargelagt sleeve fra hånda helt opp til halsen og ut til ryggraden, som kanskje t.o.m skal dekke over noen gamle tatoveringer i samme slengen.
  • Noen har en liten, slank arm, mens andre er større og fyldigere.
  • Some people have incredibly sensitive skin, and heal very well and quickly, while others may have skin that is more resistant, thus trying to repel the ink, then the whole process takes longer.

Så svaret på spørsmålet er: En sleeve kan fint koste et sted mellom 15.000 og 100.000 helt avhengig av hva slags stil du er ute etter. Har kan du lese mer om WHAT DOES A SLEEVE COST?

EXPLORE THE MAGAZINE