Personvern

Personvern

Attitude.no tar personvern på alvor og vi vil behandle dine personopplysninger etter de lover og regler som gjelder for behandling av personopplysninger og dine rettigheter.

Nedenfor forteller vi hvordan personopplysninger samles inn og behandles på Attitude.no

Ansvarlig for behandling av personopplysningene

Attitude Tattoo Studio AS
Pilestredet 47A
0350 Oslo

Org nr.: 915 831 494
Telefon: 22 20 13 13
E-post: post@attitude.no
Nettside: https://attitude.no/

Formålet med å samle inn personopplysninger

Vi ønsker i størst mulig grad å ivareta personvernet til våre kunder og har derfor utarbeidet en personvernerklæring som gjelder alle som besøker vårt nettsted eller studio.

Her er de viktigste formålene vi bruker personopplysninger til:

  • Levere tjenestene du forventer av oss, som for eksempel å kunne kontakte deg om eventuelle endringer eller spørsmål knyttet til din avtale.
  • Forstå markedstrender og behov gjennom statistikk. Vi analyserer data fra store grupper brukere for å forbedre og videreutvikle tjenesten vår.

Behandling av dine personopplysninger er nødvendig for å kunne oppfylle kravene knyttet til Bokføringsloven

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Vi samler inn opplysningene du frivillig oppgir, for eksempel når du bestiller time eller melder deg opp på vårt nyhetsbrev. Personopplysningene du frivillig oppgir kan for eksempel inneholde kontaktinformasjon, fødselsdato og kjønn.

I tillegg kan det være at vi samler inn enkelte personopplysninger fra eksterne kilder som f.eks. i forbindelse med adresseoppdateringer.

Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

Flere selskaper utenfor Attitude AS bidrar i å behandle personopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Attitude AS i henhold til databehandleravtaler.

Vi deler aldri dine data med andre enn de nevnte tredjeparts-tjenester, og med mindre norsk lov pålegger oss å dele dem med relevante myndigheter. Vi har forståelse for betydningen av våre besøkendes personvern og behandler følgelig all innsamlet informasjon om våre besøkende på en ansvarlig måte.

Hvor blir personopplysningene lagret?
Opplysningene vi samler inn om deg lagres innen det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (“EØS”).

Hvordan bruker Attitude AS dine opplysninger?

Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene ovenfor, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine slettes.

Hvem har tilgang til dine personlige opplysninger?
Alle våre leietagere (tatovører) har tilgang til Hano, hvor man finner informasjom om avtaler, eposter og telefon til alle våre kunder. Vi formidler/selger/bytter aldri opplysningene dine til tredjepart i markedsføringsøyemed utenfor Attitude AS..

Håndtering av personopplysninger
Alle opplysningene blir behandlet i henhold til gjeldende norsk lovverk, lover og retningslinjer gitt av Datatilsynet.

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg (kostnadsfritt én gang per år). Hvis opplysningene er feil, ufullstendige eller er irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene, som f.eks. uoppgjort gjeld.