OFTE STILTE SPØRSMÅL

Adresse

Pilestredet 47A
0350 Oslo

HAR DU ET SPØRSMÅL?

OFTE STILTE SPØRSMÅL

For at vi skal kunne hjelpe deg videre må du sende oss en forespørsel HER. Utifra den informasjon vil vi kunne hjelpe deg med valg av artist og hvor lang tid du må bestille, og om du må ha en konsultasjon først eller ikke.

Det kommer helt an på designet, størrelsen, artisten og plasseringen på kroppen. Jo mere detaljer en tatovering har jo lengre tid vil tatovering ta å lage. Plassering som på feks. ribbena vil ta lengre tid på grunn av at huden strekkes mye, og vil derfor også koste mer enn andre steder på kroppen. En mindre tatovering er ikke automatisk billigere, da mindre pirkearbeid kan ta like lang tid som en større tatovering. 

Dette kan du få ved å sende inn en forespørsel til oss. Resepsjonen kan da gi en ca pris, men det er artisten selv som setter prisen på arbeidet de utfører. Ved forandringer av design, størrelse og plassering vil ikke estimatet gjelde. Er du usikker så spør alltid din artist.

Ja vi selger gavekort kun via nettsiden, varighet 1 år.

Nei dessverre. Ingen dyr er tillatt i våre lokaler.

Vi tar ingen form for depositum hos oss. All betaling skjer etter endt tatoveringstime. All betaling er kontant/bankkort, vi tar ikke faktura. 

Du kan fint ta en rask dusj samme kvelden tatovering er laget. Husk å ikke få vanlig såpe i tatoveringen, da den er som et åpent sår. 

Ja vi gjør det, men vær klar over at steder som hender, fingre, føtter, knær og albuer er ekstreme slitasje-områder som gror særdeles dårlig, og ender sjeldent opp pene. Det er ingen form for garanti på dissene stedene og touch up er til full timepris. 

Artistene våre lager sjeldent design på forhånd. De ferdigstiller designet sammen med deg på timen din. Har du et spesielt ønske om å få et design laget på forhånd, kan dette avtales på forhånd.

Ta bilde av din tatovering og send en epost til til post@attitude.no med datoen tatoveringen ble tatt og av hvilken artist.

Selv om du fint kan ta en tatovering når som helst på året, får huden din mye mer slitasje i løpet av sommeren med sol og bad. Høsten, vinteren og våren er virkelig de beste sesongene for å få en tatovering.

Du må ha fylt 18 år. Selv med foreldres godkjenning tatoverer vi ingen under 18.

Vi foretrekker at du kommer alene til din time, men det er lov og ha med seg en venn.

Våre artister har en minstepris på 1500 kr. Prisen for en tatovering hos lærlinger vil være lavere. Send oss en forespørsel.

Ventetiden varierer stort utifra hva man ønsker seg, og hvilken artist som passer best for din tatovering. Send oss en forspørsel og vi vil kunne si noe mer om ventetiden.

Alle våre artister tar betalt etter endt timeavtale. Alle tar imot kontanter og norske bankkort. Kun visa, ikke kredittkort.

Møter man ikke til sin avtalte time vil man bli fakturert 1000,- per oppsatt time. Vi har 48 timers avbestillings frist. Må du endre eller avbestille timen må du ringe studio senest 48 timer før. Dette gjelder også endring av design.

En konsultasjonstime på 30 minutter med en artist er kostnadsfritt. Dersom du ønsker et utkast på design så tar artisten forhåndsbetalt for dette, men dette er ikke noe artistene vanligvis gjør. En konsultasjon er kun for å skisse, og drodle om ideer.

Vi anbefaler at du spiser godt før du kommer til din time, og husk å holde deg hydrert. Hvis du skulle føle deg svimmel, ta deg en brus. Sukker er din venn i denne situasjonen. Det er ikke anbefalt å feste dagen før, da alkohol kan øke blødning opp til 24 timer. Blod fortynner også pigmentene slik at det går utover både utseendet av tatoveringen og gro prosessen.

Oppsøk et apotek og følg deres anbefalinger. Har du direkte vondt oppsøk alltid lege.

Ja! Å få en tatovering er en smertefull prosess. Det krever påføring av pigment igjennom øverste hudlaget og inn til lærhuden. Jo større tatoveringen er jo lengre tid vil den ta å lage, og dermed varer også smerten lenger. Mindre tatoveringer går fort og dermed kortere tid med smerte. Men husk, folk ville ikke tatt en ny tatovering hvis den første var så ille.

Å ta en tatovering når immunsystemet ditt ikke er 100%, er ikke en god ide. Du trenger all din styrke for å helbrede tatoveringen, noe kroppen din ikke vil kunne gjøre hvis den allerede kjemper mot virus og bakterier. For ikke å nevne det faktum at det er veldig dumt å ta med seg sykdommen inn til studioet og risikere å overføre bakteriene til andre, spesielt tatovøren din. Hvis du er syk og har en avtale, ring og flytt timen til en senere anledning. I disse tider med Covid-19 anbefaler vi alle kunder å flytte timen dersom du føler deg syk eller opplever symptomer. Heller flytt timen en gang for mye, enn en gang for lite!