TRENING OG TATOVERING

Du kan trene med en ny tatovering, men vi anbefaler å vente i minst 48 timer. 

 

HVORFOR VENTE MED TRENING

Når man har tatt en ny tatovering har du et åpnet sår i huden og den vil være mest sensetiv de første dagene. Huden din trenger nå tid til å gro, minst 48 timer. Har du tatt en større tatovering tar det lengre tid. De første dagene vil det væske og blø fra såret ditt og huden vil føles stram og øm.

RISIKO MED TRENING ETTER NY TATOVERING

  • Mye svette og fuktighet kan føre til at man kan miste blekk.
  • Har du fortsatt second skin på tatoveringen og du svetter mye vil det løsne limet under og plastikken vil falle av.
  • Med svetting og dusjing vil forlenge grotiden.
  • Bakterie infeksjon.

HYGIENE TRENING

En av de største risikoene med trening og ny tatovering er farene for infeksjoner, og et treningsstudio er fullt av bakterier. De første uken bør du derfor være ekstra nøye på hygiene.

  • Tørk over benker og utstyr med antibac på forhånd.
  • Sørg for at tatoveringen er godt pakket inn.
  • Bruk klær som dekker den nye tatoveringen.

Skulle du trene og syns visse bevegelser føles vondt eller det stramt på tatoveringen er det lurt å vente med det og heller gjøre noen andre øvelser. Et tips kan være å smøre tatoveringen litt før du skal trene sånn at det ikke skal føles så stramt. Husk å smøre et tynt lag og vask deg på henda først.

SÅRSKORPE

Har du fått skorpe på tatoveringen din er det viktig at du er så forsiktig som mulig med denne. Den kan lett sprekke, og den kan lett bli dratt av når man kler av/på seg ved å dra klær over skorpen. Dette kan medføre at man kan få arr eller at man mister deler av blekket som ligger under.

VIL MUSKLENE STREKKE TATOVERINGEN

Det er ikke farlig å bygge muskler med en tatovering, så lenge du bygger muskler i et normalt tempo. 
Huden er et veldig elastisk og et fleksibelt organ. Det som kan påvirke er eventuelt et raskt vekttap fordi huden ikke greier å holde følge med tempoet fett forsvinner i. Skal du slanke deg og ikke ønsker «hengehud» bør du tenke langsiktig og slanke deg i et rolig tempo, drikke nok vann og samtidig trene styrke underveis.

Trening og tatovering
Oslo Tattoo tatovering oslo fineline tattoo Attitude tattoo studio small tattoo liten tattoo rød tatovering tatoveringer inspirasjon tatovering oslo tattoo oldschool Oldschool tattoo color tattoo cover up tattoo Johnny Depp Norge norway tattoo tattoo studio art work wit us jobb hos oss attitude famous depp tattoo monster Norge

HER KAN DU SENDE OSS EN UFORPLIKTENDE FORESPØRSEL

UTFORSK MAGASINET