logo

OFTE STILTE SPORSMAL

Dersom du ikke har tatt tatoveringer tidligere så har du kanskje mange spørsmål om hvordan du skal gå frem. Her svarer vi på mange av de mest vanlige spørsmålene vi får. I tillegg kan du lese flere svar her. 

Hvordan booker jeg time?

For å booke time hos oss må du først sende inn en forespørsel via vårt skjema som du finner HER. Videre vil du få svar via email av oss. Der vil vi enten stille deg viktige spørsmål om din tatovering for å kunne finne den mest passende artisten for akkurat deg. Når disse er besvart vil du få en mail hvor det står hvilken artist du skal booke med og hvor mange timer dere trenger. Der får du også et bookingnummer som du oppgir, når du ringer inn for å sette opp en time. Vårt forespørselsskjema er helt uforpliktende, så ønsker du kun litt info eller et prisestimat er det bare å sende inn!

Hvorfor trenger jeg så lang tid for en liten tatovering?

Selvom du skal ta en liten tatovering på noen cm trenger din artist tid til å tegne tatoveringen din akkurat slik du vil ha den. Så trenger dere tid til å finne riktig størrelse og plassering. Artisten trenger også tid til å rigge opp å gjøre klar stasjonen sin. Så selvom selve tatoveringen ikke tar så lang tid, er det en del forarbeid og etterarbeid.

Hva koster en liten tatovering?

En liten tatovering kan være så mangt, derfor er det vanskelig å kunne forklare generelt hvor mye en liten tatovering koster. Hvis du lurer på hvor mye en tatovering kommer til å koste er det lureste å sende oss en forespørsel HER. Da får du estimert pris helt uforpliktende. Men det er artistene selv som setter prisen utifra ferdig design og størrelse. Minsteprisen vår er 1500,-

Hvor lang ventetid har dere?

Hos oss er det alltid lurt å være ute i god tid da listene fylles raskt opp. Vi har hele 12 artister som alle gjøre forskjellige stiler, og derfor kommer det litt an på hva slags stil du vil ha på tatoveringen din da noen artister kan ha lengre ventetid enn andre. Som regel er det et par uker til et par måneder avhengig av artist. Vi åpner booking for en ny måned hver 1. og booker for tre måneder av gangen. Så det er god tid til å planlegge når du vil ta din neste tatovering.

Tar dere imot drop ins?

Som regel har vi ikke tid eller mulighet til drop ins, men iblant kan vi få åpninger. På grunn av Covid-19 vil vi ikke ta imot dropins nå, all timebestilling er via forespørselsskjema HER. 

Hvorfor kan jeg ikke velge artist selv?

Man kan komme med forslag eller ønsker til hvilken artist man vil til. Vi har 12 artister som alle spesialiserer seg på forskjellige stiler. Så derfor velger vi en artist basert på stilen du ønsker deg, slik at du vil få et best mulig resultat. Har du et ønske, er det bare å nevne i forespørselen!

UTFORSK MAGASINET