logo

FINGERTATOVERINGER

Tatoveringer på steder som hender, fingre, føtter, knær og albuer er slitasjeområder hvor blekket  fort vil bli slitt bort. Etterbehandling av disse stedene er også utfordrende, og sluttresultatet ender sjeldent opp som en pen tatovering i fremtiden. Dette er steder som mest sannsynlig  MÅ farges opp, opptil flere ganger. Dette er til vanlig timespris, da vi ikke har noen garanti på tatoveringer på slitasjeområder.

Tenk så mye du faktisk gjør med hendene dine. Du vasker de flere ganger om dagen, bruker de hele tiden og de er som regel aldri i ro. Når man er på do så vasker du vel hendene? Hva hvis du skal hente noe i sekken/veska din? Klappe husdyret ditt eller hva hvis du skal ta oppvasken? – Dette gjør at hender er veldig utsatt for bakterier og slitasje.

Ofte når man søker på  fingertatoveringer på nettet, finner  man ofte flotte bilder av helt ferske tatoveringer, og de ser super freshe ut. Det tar dessverre ikke mange dager før dette begynner å fade vekk og tatoveringen mister sin helhet. Vi pleier derfor å be de kundene våre som ønsker en finger tatovering å google «healed finger tattoos» så de får et mer reelt innblikk på hva slags resultat de kan ende opp med. Under ser du et eksempel.

Vi har derfor flere artister hos oss som nekter å gjøre fingertatoveringer, ettersom de vet at dette ikke blir et pent resultat.  Fingertatoveringer er dermed noe vi ikke sterkt vil anbefale, men noen er villige til å gjøre de  hvis du virkelig har satt deg inn i hva det innebærer og er klar  over at de mest sannsynlig ikke blir pene etter en kort stund.

UTFORSK MAGASINET