logo

ALT OM HVITE TATOVERINGER

Mange tror at hvite tatoveringer faktisk er hvite, det blir de ikke. Derfor vil vi forklare litt om hvordan hvite tatoveringer faktisk fungerer, og hva du kan forvente når du får en tatovering laget med hvitt blekk i huden.

Først og fremst må vi da forklare hva som skjer med blekk i hud sånn generelt.

BLEKK UNDER HUD

Blekket legger seg faktisk dypt i huden. Her er et par illustrerende bilder:

Når du blir tatovert, legger nålen igjen blekk i hele området fra overflaten (Epidermis) og ned til det mellomste hudlaget, lærhuden (Dermis). Dermed er en fersk tatovering veldig frisk og fargerik, klar og tydelig. Men så gror huden oppå tatoveringen, og blekket “synker” ned til lærhuden, og forsvinner fra overflaten. Dermed vil din egen hud og dine egne pigmenter ligge oppå blekket, altså oppå selve tatoveringen, og gjøre den mindre tydelig og kraftig i fargen.

Dermed ser du, som på bildet under, at det hvite blekket ikke lenger ser hvitt ut etter noen måneder. Det er mer din egen hudfarge, men med en anelse lysere tone.

EFFEKT OG DETALJ

Å tatovere hvitt, mener vi fungerer aller best som en effekt i en større tatovering. Hvis du fortsatt har veldig lyst til å ta en helt hvit tatovering, kan du gjøre det. Men bare husk at det aldri vil holde seg hvitt, men en litt lysere tone enn din egen hudfarge. Har du veldig lys hud, vil den mest sannsynlig ikke synes i det hele tatt.

UTFORSK MAGASINET