Appointment

Hos veldig mange tattoo studioer er det bare å stikke innom eller ringe for å bestille time. Da kan du dessverre ende opp med en tatovering som en annen kunne gjort mye bedre.

Det er ikke vanskelig å bestille time hos oss, men for at vi skal kunne gi deg den beste tatoveringen, må vi vite mest mulig om dine ønsker. Vi ønsker å sette opp en time hos den tatovøren som gjør det best etter ditt ønske, med den stilen du er ute etter. Og tatovørene får da gjøre det de liker best og trives med å gjøre.

For å få time hos oss gjør du følgende:

1 – Fyll ut skjemaet

På siden FORESPØRSEL ligger det et skjema du kan fylle ut. Husk å skrive e-posten din helt korrekt, ellers får vi ikke gitt deg noe svar. Legg ved et bilde eller to, og et bilde av din nåværende tatovering hvis det gjelder en cover up. Vent på svar. Har du ikke fått svar innen to arbeidsdager er det mulig du har skrevet feil epost, så bare fyll ut skjemaet en gang til.

2 – Ring oss

Når du får svar på epost, får du beskjed om hva du skal booke, dvs hvor mange timer, evt om du trenger en konsultasjon eller ikke, og hvem du skal bestille hos. Da er det bare å ringe oss på 22201313 og gjenta den informasjonen du har fått. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

FYLL UT SKJEMAET NÅ

Har du noen spørsmål angående timebestilling, ring oss på 22201313.